30 augustus 2023

Hulp via Sociaal fonds van de BSV

Wij beschikken als BSV over een Sociaal Fonds wat als doel heeft het financieren van activiteiten. Wilt u als lid van de BSV graag deelnemen aan activiteiten, maar zijn de financiën een probleem omdat de kosten van levensonderhoud zo hoog zijn geworden, dan kunt u bij ons een aanvraag doen om de kosten van deelname door het fonds te laten financieren. Wij hebben dus als BSV een extra potje geld om leden financieel te helpen.

Geld mag voor u absoluut geen reden zijn en u weerhouden om gezellig onder de mensen te komen. Het is belangrijk voor iedereen dat men kan deelnemen en genieten van een activiteit, bv. bingo, kaarten, meer bewegen voor ouderen etc.

In ons “algemene informatieboekje 2024/2025, wat als bijlage is toegevoegd aan deze Nieuwsbrief van september, kunt u al onze activiteiten lezen die er zijn en waar u aan kunt deelnemen. Heeft u al een keuze gemaakt?

In het verleden hebben we ook vaak vermeld in onze Nieuwsbrief, dat u zich kunt melden bij de BSV als u het financieel moeilijk heeft. Alleen met een AOW rondkomen, al dan niet met een klein pensioentje, met ontzettend hoge energielasten en hoge kosten van levensonderhoud is onmogelijk!

Wij kunnen u echt helpen! Laat deze kans niet aan u voorbijgaan. In de Gemeente Vught zijn er ook extra regelingen in het leven geroepen om mensen, ook juist ouderen te helpen.

Laten we de winter voor zijn, en alles goed geregeld hebben!

Als u zich bij de BSV meldt omdat u financiële ondersteuning nodig heeft, dan gaan we samen aan de slag om dit voor u te regelen. Datgene wat we onder vier ogen bespreken, blijft onder ons!

Aanvraag Sociaal Fonds of extra financiële ondersteuning? Wat moet u doen?

U kunt telefoneren naar Miny Reefman, tel. 0653171978 of u als u liever een briefje schrijft, richt u dit ook aan Miny Reefman, adres: “Ons Home” Esschestraat 18 A, 5262 BD Vught. Vergeet niet uw naam, adres en telefoonnummer te vermelden.

Miny neemt absoluut contact met u op.