21 maart 2024

Dagreis Zandsculpturen 5-7-’24

Midden op de Veluwe bevindt zich een unieke locatie: de zandsculpturen in Garderen! Meer dan 200 beelden van zand, hout en beton beelden een thema uit. In een sprookjesachtige omgeving wandelt u langs de beelden, voorzien van muziek en speciale effecten.

Programma:

08.15 uur Voorstaan op station Vught op vrijdag 5 juli 2024.
08.30 uur Vertrek vanuit Vught waarna we rechtstreeks naar Garderen rijden.
10.00 uur Verwachte aankomst in Garderen waar we zullen worden ontvangen bij de Veluwse Zandsculpturen.
We beginnen ons bezoek hier met koffie met gebak. Aansluitend aan de koffie bezoeken de deelnemers op eigen gelegenheid het prachtige park.
Zowel binnen als buiten vindt u de mooiste sculpturen gemaakt door internationale kunstenaars. Even zin om te gaan zitten, dat is geen probleem op het terras.
12.30 uur Na dit leuke bezoek is het tijd om Garderen achter ons te laten en op weg te gaan naar het volgende hoogtepunt van de dag.
We rijden naar Terschuur waar we een bezoek gaan brengen aan het Oude Ambachten
en Speelgoedmuseum. Bij aankomst gaan we eerst aan tafel voor een goed verzorgde koffietafel waarbij de kroket zeker niet zal ontbreken.
Na de lunch heeft de groep uitgebreid de tijd om het prachtige museum te bekijken.
Dit museum bestaat uit twee verdiepingen waarbij de bovenste verdieping met de lift bereikbaar is. 16.00 uur Als iedereen voldoende tijd heeft gehad is het de hoogste tijd om de terugreis naar Vught aan te vangen.
17.15 uur Ook vandaag onderbreken we de terugreis voor een goed verzorgd 3-gangen diner wat we deze keer doen in Valburg.
19.15 uur Na het diner gaan we beginnen aan de laatste etappe terug naar uw opstapplaats

Inclusief:

  • Vervoer per luxe touringcar Eenmaal koffie met gebak
  • Entree Zandsculpturen Koffietafel met kroket
  • Entree Oude Ambachten en Speelgoed Museum
  • 3 gangen afscheidsdiner

Kosten:

  • Deze dagreis kost € 110,- euro voor leden en € 115,- euro voor niet-leden

Een antwoordstrookje om u voor deze dagreis op te geven vindt u op de laatste bladzijde van deze nieuwsbrief. Opgeven en betalen vóór 2 juni.